Elektrische Trilmotoren

Entecon is de exclusieve distributeur voor het Duitse Würges programma van roterende elektrische trilmotoren, in Groot-Brittannië en Ierland. Deze motoren worden momenteel met succes wereldwijd gebruikt in vele industrieën. Precisie engineering geïntegreerd met robuuste constructie en betrouwbaarheid maakt Würges vibratie-motoren ideaal voor de volgende toepassingen:

  • Constante productstroom door trilling
  • Hopper uitlaat
  • Explosieveilig (ATEX zones)


Ontwerpfuncties

Alle producten worden in de fabriek van Würges in Neusäß, in de omgeving van Augsburg geproduceerd. “Made in Germany” is een belangrijk onderdeel van de bedrijfsfilosofie. Kwaliteit staat voorop, omdat een trilmotor een machine is, die veel mechanische druk moet kunnen weerstaan. Een trilmotor is echter ook een gevoelige machine. De constructie vereist dan ook veel deskundigheid en knowhow.

Opties

De “onbalans” is het hart van deze motoren. De onbalans is een roterend onderdeel, waarvan het gewicht niet rotatie symmetrisch verdeeld is, wat een vibratie veroorzaakt. Deze vibratie kan, afhankelijk van de situatie, door gewichten en tegengewichten gedoseerd worden.

Zie www.wuerges.de

Wilt u meer informatie over onze Elektrische Trilmotoren, neem dan vandaag nog contact met ons op!

Contact Pagina
© Copyright 2023 Entecon International BVWeb Design By Toolkit Websites