Elektrische trilmotoren kopen

Wilt u elektrische trilmotoren kopen voor uw productiesysteem? Dan kunt u deze kopen bij Entecon. Wij zijn de exclusieve distributeur voor het Duitse Würges programma van roterende elektrische trilmotoren, in Groot-Brittannië en Ierland. U gebruikt de trilmotoren om het transport van verschillende materialen te optimaliseren.

Elektrische trilmotoren kopen voor een efficiënte verwerking

Deze elektrische trilmotoren worden momenteel met succes wereldwijd gebruikt in vele industrieën. Engineering geïntegreerd met een robuuste constructie en betrouwbaarheid maakt Würges vibratie-motoren ideaal voor de volgende toepassingen:

  • Constante productstroom door trilling
  • Hopper uitlaat
  • Explosieveilig (ATEX zones)

De elektrische trilmotoren die u bij ons kunt kopen, zijn ideaal voor het optimaliseren van de materiaalstroom in onze schroeftransporteurs, waardoor een soepele en efficiënte verwerking wordt gegarandeerd. Met onze elektrische trilmotoren kunt u de materiaalstroom verbeteren, brugvorming en verstoppingen voorkomen en uw productieproces optimaliseren.

Ontwerpfuncties

Alle producten worden in de fabriek van Würges in Neusäß, in de omgeving van Augsburg, geproduceerd. Kwaliteit staat voorop, omdat een trilmotor een machine is die veel mechanische druk moet kunnen weerstaan. Een trilmotor is echter ook een gevoelige machine. De constructie vereist dan ook veel deskundigheid. De onbalans is een roterend onderdeel van de trilmotor, waarvan het gewicht niet rotatie symmetrisch verdeeld is. Dit veroorzaakt een vibratie die door gewichten en tegengewichten gedoseerd kan worden, afhankelijk van de situatie. U kunt de elektrische trilmotoren kopen in combinatie met een flexibele hopper. Het is ook mogelijk om de trilmotoren te gebruiken voor een storthopper met snijmechanisme.

Voeg de juiste trilmotoren toe aan uw productielijn

Door elektrische trilmotoren bij ons te kopen, ervaart u de voordelen van verbeterde materiaalverwerking, hogere productie-efficiëntie en verminderde stilstandtijd. Onze deskundige ingenieurs staan klaar om u te helpen bij het selecteren van de juiste trilmotoroplossing voor uw bulk handlingsystemen. Neem contact met ons op via het contactformulier of door te bellen naar +31 356025134.

Wilt u meer informatie over onze Elektrische Trilmotoren, neem dan vandaag nog contact met ons op!

Contact Pagina
© Copyright 2024 Entecon International BVWeb Design By Toolkit Websites