• Transportsystemen op maat
  • Oplossingen voor ieder verwerkingsproces
  • Wereldwijd klantennetwerk

Storthopper met snijmechanisme

Bij Entecon leveren we een storthopper met snijmechanisme voor het verwerken van materialen in grote hoeveelheden. Onze storthopper is ontworpen om materialen met een hoge viscositeit, cohesie of samenklonterende eigenschappen te verwerken. Het is de ideale oplossing om de efficiëntie van uw processen te verbeteren.

Placeholder Image

Gebruik een storthopper met snijmechanisme voor uw verwerkingsproces

Een gebruik van een storthopper met snijmechanisme is een essentieel onderdeel van bulk handling en verwerkingsprocessen, vooral wanneer het materiaal moeilijk te stromen is of de neiging heeft om vast te komen zitten. Het snijmechanisme breekt vastzittende klonten in diverse materialen, wat een soepele en ononderbroken materiaalstroom mogelijk maakt. Met deze innovatieve technologie vermijdt u brugvorming en verstoppingen, waardoor uw productieproces vlekkeloos verloopt. Combineer onze storthopper met snijmechanisme met onze flexibele hopper voor een complete oplossing. Daarnaast voorkomen elektrische trilmotoren stilstandtijd door het bevorderen van de materiaalstroom.

Placeholder Image

Wilt u meer informatie over onze producten of diensten, neem dan vandaag nog contact met ons op!

Contact Pagina

Kies voor ons als leverancier

Ons bedrijf is gepassioneerd over het leveren van oplossingen die de verwerking van stortgoed optimaliseren. Onze storthopper met snijmechanisme speelt een essentiële rol in het minimaliseren van uitdagingen en het verbeteren van de materiaalstroom. Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek hoe onze storthopper uw verwerking van materialen naar een nieuw niveau kan tillen. U bereikt ons telefonisch via +31 356025134, maar het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar info@entecon.nl.

Placeholder Image
© Copyright 2024 Entecon International BVWeb Design By Toolkit Websites