Vaste schroeftransporteurs

Wilt u schroeftransporteurs kopen die u nodig heeft binnen uw productielijn? Wij zorgen voor een efficiënte oplossing zonder verspilling van stoffen. De vaste schroeftransporteurs van Entecon hebben namelijk een trapeziumvormige doorsnede. Dankzij deze doorsnede in het schroeftransportsysteem wordt het materiaal overgebracht via de gehele diameter van de schroeftransporteur. U benut de maximale capaciteit van het transportsysteem door er één met schroef aan te schaffen.

Ontwerpfuncties van de schroeftransporteurs

Schroeftransporteurs worden gebruikt voor het vacuüm transport van poeders, granulaten, stortgoed en ander bulkmateriaal. Ieder schroeftransportsysteem dat u bij Entecon kunt kopen, heeft de volgende ontwerpfuncties als standaard:

 • Grote hoeveelheid materiaal kan worden getransporteerd;
 • Een schroeftransporteur kunt u gebruiken voor de volledige capaciteit;
 • Laag energieverbruik;
 • Nauwkeurige en constante dosering van getransporteerd materiaal;
 • Lange levensduur zonder de behoefte aan reparaties of preventief onderhoud;
 • Eenvoudige en snelle reparaties van schroeven en leidingen voor elke gebruiker.

Bij ons kunt u met vertrouwen vaste schroeftransporteurs kopen. Onze hoogwaardige schroeftransporteurs zijn ideaal voor het efficiënt en betrouwbaar verplaatsen van bulkmaterialen. Met uitstekende prestaties en duurzaamheid zijn onze vaste schroeftransporteurs een slimme keuze voor een efficiënte bulk handling. U bent bij ons bijvoorbeeld op de juiste plaats voor hoogwaardige doseerschroeven. Hiermee kunt u uw materialen nauwkeurig doseren en meten terwijl ze worden getransporteerd.

De mogelijke opties van ons schroeftransportsysteem

Wilt u een waterdicht transportsysteem voor materialen binnen uw productieproces? Bij Entecon hebben we het juiste transportsysteem met schroef voor u. We bieden verschillende opties aan die aansluiten op uw bedrijf. Een vaste schroeftransporteur uit ons aanbod heeft de volgende kenmerken:

 • Voldoet aan ATEX-eisen;
 • Roestvrij staal of staal 37 buizen en schroeven;
 • Schroef van een transportsysteem heeft een diameter van 25 – 800mm;
 • Pitchlengte 15 – 600mm;
 • Breedte transportschroef 3 – 40mm;
 • Capaciteit: 0,001 – 1.000 m³/uur.

Uw schroeftransportsysteem wordt door ons volledig op maat gemaakt. Hierdoor kunt u zelf aangeven wat uw behoeften zijn voor de schroeftransporteur.

Laat een schroeftransporteur op maat ontwerpen

De ontwikkeling van een schroeftransportsysteem is voornamelijk gebaseerd op de productielijnen binnen uw industrie. Daarom gaan wij graag met u in gesprek om een efficiënte oplossing te ontwikkelen voor uw transportsysteem met schroef. Aarzel niet om uw vaste schroeftransporteurs bij ons te kopen. Neem contact op met een van onze experts via +31 356025134 of info@entecon.nl om schroeftransporteurs te laten ontwikkelen die volledig passen binnen uw proces.


Wilt u meer informatie over onze Schroeftransporteurs, neem dan vandaag nog contact met ons op!

Contact Pagina
© Copyright 2024 Entecon International BVWeb Design By Toolkit Websites