• Transportsystemen op maat
  • Oplossingen voor ieder verwerkingsproces
  • Wereldwijd klantennetwerk

Stortgoed wegen

In veel gevallen is het bij de procestechnologie van Entecon mogelijk om een module in te bouwen om automatisch stortgoed en bulkmateriaal te wegen. Dankzij een zorgvuldig ingestelde marge weet u zeker dat de droge stoffen, vloeistoffen en ander stortgoed optimaal worden verdeeld in uw productielijn. Dit betekent continue kwaliteit en minimale productverspilling dankzij betrouwbare afweging van de producten.

Placeholder Image

Stortgoed wegen met een extra module op uw installatie

Er zijn enkele minimale aanpassingen nodig om stortgoed te wegen. Het weegsysteem is namelijk vrij compact en makkelijk te implementeren voor uw bulk handlingproces. Maar bij welke installaties is het mogelijk om een module te plaatsen waarmee het mogelijk is om stortgoed en bulkmateriaal automatisch te wegen? Ons technisch ontwerpteam kan dit onder andere bij de volgende stortgoedverwerkingsapparatuur inbouwen, zoals:

Natuurlijk is het afhankelijk van de industrie waarin u werkzaam bent en welke materialen u verwerkt wat er precies nodig is om het stortgoed correct af te wegen. Daarom wordt alle apparatuur op maat door ons ontwikkeld en geproduceerd.

Placeholder Image

Wilt u meer informatie over onze producten of diensten, neem dan vandaag nog contact met ons op!

Contact Pagina

Bespreek de mogelijkheden met een van onze experts

We bekijken graag wat er voor uw productieproces mogelijk is, zodat het wegen van stortgoed efficiënt en optimaal wordt geregeld. Neem contact met ons op voor meer informatie. Bereik ons door te bellen naar +31 356025134 of stuur uw vragen in een e-mail naar info@entecon.nl.

Placeholder Image
© Copyright 2024 Entecon International BVWeb Design By Toolkit Websites