• Leider technologische markt
  • In-house ontwerpteam
  • Oplossingen op maat

Stortgoed wegen

In veel gevallen is het bij de procestechnologie van Entecon mogelijk om een module in te bouwen om automatisch stortgoed en bulkmateriaal te wegen. Dankzij een zorgvuldig ingestelde marge weet u zeker dat de droge stoffen, vloeistoffen en ander stortgoed optimaal worden verdeeld in uw productielijn. Dit betekent continue kwaliteit en minimale productverspilling dankzij betrouwbare afweging van de producten.

Placeholder Image

Stortgoed wegen met een extra module op uw installatie

Er zijn enkele minimale aanpassingen nodig om stortgoed te wegen. Het weegsysteem is namelijk vrij compact en makkelijk te implementeren. Maar bij welke installaties is het mogelijk om een module te plaatsen waarmee het mogelijk is om stortgoed en bulkmateriaal automatisch te wegen? Ons technisch ontwerpteam kan dit onder andere bij de volgende stortgoedverwerkingsapparatuur inbouwen:

Placeholder Image

Wilt u meer informatie over onze producten of diensten, neem dan vandaag nog contact met ons op!

Contact Pagina

Bespreek de mogelijkheden met een van onze experts

We bekijken graag wat er voor uw productieproces mogelijk is, zodat het wegen van stortgoed efficiënt en optimaal wordt geregeld. Neem contact met ons op voor meer informatie. Wij zijn bereikbaar als u belt naar +31 356025134 of een e-mail stuurt naar info@entecon.nl.

Placeholder Image
© Copyright 2023 Entecon International BVWeb Design By Toolkit Websites