• Leider technologische markt
  • In-house ontwerpteam
  • Oplossingen op maat

Afvulmachine voor poeder

Dankzij een afvulmachine automatiseert en perfectioneert u het proces van poeders vullen binnen uw productieproces. De weging en dosering van poeder op deze afvulmachines is zeer nauwkeurig in te stellen zodat de kwaliteit van het (eind)product continu gewaarborgd blijft. Ons technisch ontwerpteam bedenkt graag een passende én hygiënische oplossing voor u.

Placeholder Image

Kan een afvulmachine geïntegreerd worden in een productielijn met poeder en granulaat?

Het antwoord is ‘ja’! Een afvulmachine kan op zichzelf gebruikt worden maar is juist van meerwaarde wanneer het geïntegreerd wordt in de complete productielijn van poeder en granulaten. Voordat het poeder in de afvulmachine terecht komt, moet het bijvoorbeeld via een zakkenstortkabinet op de productieband eindigen. Het is ook mogelijk om de afvulmachines aan te sluiten opeen op maat gemaakt vulstation voor een optimale verwerking van poeder, granulaat of ander bulkmateriaal. Daarnaast hebben wij een geschikte doseermachine. Waar u binnen uw productielijn ook behoefte aan heeft, wij ontwikkelen de bulk handling procestechnologie voor u.

Placeholder Image

Wilt u meer informatie over onze producten of diensten, neem dan vandaag nog contact met ons op!

Contact Pagina

Ontdek wat er mogelijk is voor uw productieproces

Bij Entecon in Soest zorgen we er graag voor dat u procestechnologie in huis krijgt die volledig aansluit op uw huidige productieproces. Daarom zijn onze afvulmachines voor het verwerken van poeder op maat gemaakt. Wilt u weten wat er binnen uw proces en industrie mogelijk is? Dan denken onze experts met u mee. Maak een afspraak door te bellen naar +31 356025134, stuur een e-mail naar info@entecon.nl of vul ons contactformulier in. Ook als u vragen heeft over onze afvulmachines voor poeder kunt u deze contactgegevens raadplegen.

Placeholder Image
© Copyright 2023 Entecon International BVWeb Design By Toolkit Websites