• Transportsystemen op maat
  • Oplossingen voor ieder verwerkingsproces
  • Wereldwijd klantennetwerk

Doseerschroeven van kunststof

Bij Entecon ontwikkelen we hoogwaardige doseerschroeven van kunststof. Met onze geavanceerde doseerschroeven van kunststof kunt u rekenen op consistente en betrouwbare materiaalstromen, waardoor uw productieproces efficiënter wordt dan ooit tevoren. Bovendien gaan onze transportsystemen lang mee en is het dus een slimme investering.

Placeholder Image

U vindt bij ons doseerschroeven van kunststof voor diverse industrieën

Onze doseerschroeven zijn de ideale oplossing voor het nauwkeurig doseren van poeders en korrels in uiteenlopende industrieën. Of het nu gaat om het doseren van lichte of corrosieve materialen, onze doseerschroeven van kunststof bieden een uitstekende bestendigheid tegen verontreiniging en corrosie aan. Ze zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Ons poederdoseersysteem met doseerschroeven van kunststof is geschikt voor een breed scala aan toepassingen in de voedingsmiddelenindustrie, farmaceutische industrie en meer. Met de mogelijkheid om de materiaalstroom nauwkeurig te regelen, minimaliseert u verspilling en verbetert u de productiekwaliteit. We hebben ook doseerschroeven van roestvrij staal ter beschikking voor specifieke toepassingen.

Placeholder Image

Wilt u meer informatie over onze producten of diensten, neem dan vandaag nog contact met ons op!

Contact Pagina

Investeer in de beste doseeroplossing

Kies voor onze doseerschroeven van kunststof en ervaar de voordelen van nauwkeurige dosering, verbeterde bulk handling en een efficiënter productieproces. Onze deskundige technici staan klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte doseerschroefoplossing voor uw behoeften. Neem direct contact met ons op door het contactformulier in te vullen of te bellen naar +31 356025134. Ontdek hoe we uw doseerprocessen kunnen optimaliseren voor maximale prestaties en succes.

Placeholder Image
© Copyright 2023 Entecon International BVWeb Design By Toolkit Websites