• Transportsystemen op maat
  • Oplossingen voor ieder verwerkingsproces
  • Wereldwijd klantennetwerk

Doseerschroeven

Bij Entecon bieden we verschillende hoogwaardige doseerschroeven aan voor een nauwkeurige materiaalstroomregeling. Met een doseerschroef die door ons is ontwikkeld, profiteert u van een nauwkeurige dosering voor diverse materialen. Hiermee wordt het productieproces efficiënter en is het daarnaast ook nog eens kostenbesparend.

Placeholder Image

Doseerschroeven voor een efficiënt transportproces

Onze doseerschroeven zijn de ideale oplossing voor nauwkeurige en efficiënte bulk handling in verschillende industrieën. Of u nu poeders, granulaten of andere materialen doseert, onze doseerschroeven leveren consistente resultaten voor uw productieproces. Met een uitgebreid assortiment doseerschroeven bieden we oplossingen aan voor uw specifieke behoeften. Zo kunt u bij ons doseerschroeven van kunststof kopen, die geschikt zijn voor materialen die gevoelig zijn voor verontreiniging. Daarnaast hebben we doseerschroeven van roestvrij staal beschikbaar, die zeer duurzaam zijn en bestendig tegen corrosie. Combineer de doseerschroeven met onze geavanceerde doseerspuitkop, waardoor u volledige controle heeft over de materiaalstroom en de nauwkeurigheid van de dosering. Met deze combinatie kunt u materialen met uiterste precisie plaatsen waar ze nodig zijn, waardoor verspilling wordt geminimaliseerd en de productiekwaliteit wordt verhoogd.

Placeholder Image

Wilt u meer informatie over onze producten of diensten, neem dan vandaag nog contact met ons op!

Contact Pagina

Kies voor de juiste doseeroplossing

Onze doseerschroeven zijn ontworpen en vervaardigd met de nieuwste technologieën en voldoen aan de hoogste normen voor betrouwbaarheid en prestaties. Ons team van deskundige ingenieurs staat klaar om samen met u de ideale doseerschroefoplossing te vinden die perfect aansluit bij uw toepassingen. Neem contact met ons op via het contactformulier en ontdek hoe onze doseerschroeven uw productieprocessen kunnen optimaliseren. We zijn ook telefonisch bereikbaar via +31 356025134.

Placeholder Image
© Copyright 2024 Entecon International BVWeb Design By Toolkit Websites