• Leider technologische markt
  • In-house ontwerpteam
  • Oplossingen op maat

Bulk wegen

Als toonaangevende fabrikant van procestechnologie zorgen wij voor een efficiënte manier om bulk te wegen. De oplossingen die Entecon in Soest levert zijn op maat gemaakt, zodat ze passend zijn voor uw huidige installatie en of systeem. Alle oplossingen zijn geschikt voor industriële processen waar chemische, farmaceutische, verfproducten, maar ook grondstoffen van voedingsmiddelen en dranken.

Placeholder Image

Bulk kunt op een efficiënte en veilige wijze wegen

Het wegen van bulk kan op verschillende manieren. Het is belangrijk dat dit op een veilige wijze gebeurd. Onze ontwerpers houden er rekening mee dat het gehele ontwerp past bij uw huidige installatie en naar al uw wensen en eisen wordt ontwikkeld. Deze systemen zijn ideaal voor het wegen van onder meer Big Bags gevuld met materiaal. Ook voor andere procesinstrumenten kunt u bij ons terecht. Hierbij kunt u denken aan een afvulmachine voor poeder of een vulstation.

Placeholder Image

Wilt u meer informatie over onze producten of diensten, neem dan vandaag nog contact met ons op!

Contact Pagina

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor het wegen van bulk? Of wilt u met onze ontwerpers kijken hoe u bulkmateriaal efficiënt kan afwegen? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken. U kunt hiervoor bellen naar +31 356025134, een e-mail naar info@entecon.nl of vul het contactformulier in. 

Placeholder Image
© Copyright 2023 Entecon International BVWeb Design By Toolkit Websites