• Leider technologische markt
  • In-house ontwerpteam
  • Oplossingen op maat

Waterdichte transportsystemen

Waterdichte transportsystemen worden vooral gebruikt voor het transport van droge stoffen en stortgoed. Op deze manier is productverlies door vermenging of ‘besmetting’ tot een minimum te beperken. Bij Entecon ontwikkelen we op maat gemaakte oplossingen om productielijnen zo efficiënt mogelijk in te richten. Onze waterdichte transportsystemen zijn hier onmisbaar voor.

Placeholder Image

Passen onze waterdichte transportsystemen bij uw huidige installatie(s)?

Binnen verschillende industrieën is het erg belangrijk om de kwaliteit van (grond)stoffen te waarborgen door het gehele productieproces. Denk hierbij onder andere aan voedingsmiddelen, dranken en farmaceutische producten. Waterdichte transportsystemen zijn dé manier om te verwerken materialen door de productielijn te loodsen. Ons technisch ontwerpteam verdiept zich in uw productieproces om waterdichte transportsystemen te ontwikkelen die volledig binnen uw huidige installatie passen. Denk hierbij onder andere aan een vacuüm/pneumatisch transportsysteem voor poeders, maar ook aan vacuüm zaklifters waarbij de droge stoffen maximaal gebruikt worden.

Placeholder Image

Wilt u meer informatie over onze producten of diensten, neem dan vandaag nog contact met ons op!

Contact Pagina

Plan een afspraak in voor een persoonlijk gesprek

Wij zijn dé specialist die u inschakelt voor de ontwikkeling van procesinstallaties voor bulk handling. Tijdens een persoonlijk gesprek kijken we graag wat er nodig is om onze waterdichte transportsystemen veilig, deskundig en betrouwbaar te installeren binnen uw productielijn. Neem contact met ons op om een afspraak te maken. Wij zijn bereikbaar via +31 356025134 en info@entecon.nl.

Placeholder Image
© Copyright 2023 Entecon International BVWeb Design By Toolkit Websites