Doseermachines

Onze Poeder doseermachine is bij uitstek geschikt voor het nauwkeurig en productvriendelijk doseren van poeders met een hoog stortgewicht en slechte stromingseigenschappen.

Materialen met een hoge bulkdichtheid en slechte vloeibaarheid (poeders, korrels, vlokken, vezels) zijn met name gevoelig voor plakken, brugvorming, rat-holing of verdichting. Het gebruik van een Entecon Flex Feeder kan dit voorkomen.

De Flex Feeder, of Poederdoseermachine, bestaat uit een roestvaststalen hopper waar onderin een doseerschroef draait. De polyurethaan hopperwand van de wordt aan beide zijden ‘gemasseerd’ door activiatiepeddels.

Wij kunnen twee lijnen volumetrische doseermachines leveren. De eerste lijn is ontwikkeld voor de verwerking van granulaten en korrels. Gaat het om vlokkerige, vezelige en andere moeilijk stromende producten, dan adviseert Entecon de universeel inzetbare Flexible Wall Feeder (FWF). Voor een maximale doseernauwkeurigheid kan deze FWF ook in een gravimetrische uitvoering worden geleverd.

Wilt u meer informatie over onze Poeder Doseermachines, neem dan vandaag nog contact met ons op!

Contact Pagina
© Copyright 2023 Entecon International BVWeb Design By Toolkit Websites